Anders Lange – en norsk historie

Fra forlagets omtale: “Fortellingen om en av norsk politisk histories morsomste, mest fargerike og paradoksale skikkelser – kenneleier, avisredaktør, gaucho, eventyrer, aktivist på ytterste høyre flanke og fascist på 30-tallet, motstandsmann under krigen, politisk rabulist på femtitallet og til sist partistifter og Fremskrittspartiets far”.

Kjøp boken:

Du kan også bestille boken i signert utgave her.

Fra anmeldelser:

“Historien om rabulisten og rampegutten Anders Lange er en ypperlig reiseguide gjennom et Norge i endring, samt et overraskende bilde av en politisk bråkebøtte som man virkelig må anstrenge seg for å fortsette å mislike” – Ola Hegdal, NRK.

“Strømmen skriver godt og morsomt og skal ha ros for å ha skrevet en biografi om Anders Lange – en markant og svært utradisjonell politiker i den norske politiske andedammen” – Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten.

“Allerede i forordet til Øyvind Strømmens «Anders Lange. En norsk historie» blir man grepet av fortellergleden som gjennomsyrer denne boka” – Mímir Kristjánsson, Klassekampen.

“en morsom og velformulert bok om en av de mest fargerike skikkelsene i norsk politikk i forrige århundre” – Bjørn Arne Steine, Morgenbladet.

“en gøyal biografi” – Jon Rognlien, Dagbladet.